Η EURASCO S.A. δραστηριοποιείται  στον χώρο της πράσινης ενέργειας και των φιλικών τεχνολογιών προς το περιβάλλον από το 2002. Είναι μια αμιγώς Μελετητική - Κατασκευαστική εταιρεία με υπόβαθρο στα χρηματο-οικονομικά και με δυναμική σε λύσεις χρηματοδότησης.

Απαρτίζεται από εξειδικευμένους επιστήμονες - προσωπικό , οι οποίοι καλύπτουν όλες τις ανάγκες που προκύπτουν στα έργα μας.

Με έργα σημαντικά στον Ελλαδικό χώρο ,  στα Βαλκάνια όπως και στον χώρο της Μεσογείου στο portfolio μας , είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε οποιοδήποτε έργο προκύψει. Η προσφορά μας στο χώρο με την πείρα του ανθρώπινου δυναμικού μας , έχει αναγνωριστεί , και βρισκόμαστε πλέον στις πρώτες εταιρείες επιλογής ενεργειακών έργων.

Διευθύνων Σύμβουλος :  Πολυκράτης Στυλιανός , C.F.A.

 ENF_LOGO      iso_14001      loyds_iso_9001_f   

 

PAY AS YOU SAVE  !!

(Ξεπληρώνεις από αυτό που εξοικονομείς)

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ  ΣΥΜΦΩΝΙΑ  της EURASCO  για υλοποίηση προγραμμάτων αλλαγής συμβατικών λαμπτήρων με λαμπτήρες LED  που εξασφαλίζει 100% χρηματοδότηση ,επιτεύχθηκε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015. Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε Δήμους, οργανισμούς δημόσιους και ιδιωτικούς,   ξενοδοχεία , Super Markets , μεγάλες , μεσαίες και μικρές επιχειρήσεις  . 

Παρέχουμε πλέον την δυνατότητα μελέτης - προμήθειας - εγκατάστασης - συντήρησης στους παραπάνω φορείς και ιδιαίτερα στους  Δήμους   καθ' όλη την έκτασή τους  , περιλαμβάνοντας και τον φωτισμό δρόμων και πλατειών καθώς και των κτιριακών συγκροτημάτων, χωρίς καμία υποχρέωση ύπαρξης αρχικού κεφαλαίου εκ μέρους τους για την συγκεκριμένη εκάστοτε επένδυση, η οποία εξοφλείται σταδιακά από την μηνιαία εξοικονόμηση ενέργειας που δεν  καταναλίσκεται πλέον. 

Η όλη εγκατάσταση δηλαδή γίνεται ΧΩΡΙΣ εκταμίευση χρημάτων , παρά μόνον εξοφλείται, με μηνιαία καταβολή  ίση με την οικονομική ωφέλεια που προσφέρει  η εξοικονόμηση  ενέργειας από την χρήση των λαμπτήρων  LED και για διάστημα 2 ετών.

Διαβάστε περισσότερα....

 

e-shop Offers

 
 
Eshop
Επισκεφθείτε το !!
 recomendend_1

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο